New Portuguese Hommes Studio 2022 oloa Olaga i fafo e tumu i atemosifia faatufugaga

Mediterran Resort o se fa'asologa fou i fafo o le Hommés Studio.Metitirani e masani lava o puna'oa musuia o tusiata ma mamanu, Mediterran Resort e fausia ai se lalelei ma matagofie avanoa i fafo e pei o totonu i totonu e ala i se lanu vaivai ae faʻataʻitaʻi mamanu ma ie fou.

Lisola Sofa

Lisola o se tuufaatasiga faʻaola o laina matagofie ma pupuni uiga ese, faʻapipiʻiina foliga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ma veins eseese e sili atu ona lelei i le laina ma le olaga faʻaonapo nei.

 

1
3
2
5

Marcel Lounger

O Marcel lounger o se meafale e le masani ai i fafo na fa'aosofia e le galuega a Marcel Duchamp.O lona mamanu ma foliga e faʻamoemoe e fafagu malosi le siosiomaga faatufugaga, lele faaituau lanus tu'u ia fa'afefiloi faigofie i so'o se avanoa, ma se aluga nofoa fa'a'ai'ai malu fa'aleleia le mafanafana.

4
6
7

Nofoa aao Marina

O Marina o se nofoa i fafo mo le fiafia i le gataifale ma o le nofoa lelei mo le vaʻaia o le taeao filemu ma le goto auro.E pei lava o foliga o le sofa gaugau paie, fetaui ma le ie lalaga, ma le teuteu uʻamea i totonu o gaugau e faʻaalia ai foliga o foliga masani ma aoga, talafeagai mo soʻo se togalaau, vaitaele poʻo le faapaologa.

 

8
9
10

Tropez Lounger

Tropez o se nofoa fa'aonaponei fa'atasi ai ma se fa'avaa kulimi vaivai ma le ie pito i luga e aumaia ai fa'ata'ita'iga tulaga ese i so'o se avanoa.O le pito i tua e fausia i ni ta'avale e lua e mafai ona fetuutuuna'i le tulimanu e fa'amalieina.O le 'ie houndstooth e maua ai se fa'ailoga o le manogi toe fo'i, ae o le u'amea e sili atu ona aumaia se lagona o le matagofie.

13
11
12

Sofa iila

Foli, o le sofa ie gaugau ma le matagofie o le mamanu Italia, o se mea fa'aonaponei fa'aonaponei ua fa'atulagaina lelei mo nofoaga e nonofo ai i fafo.O le gaugau fetuutuuna'i gaugau e fai ai Foli i totonu o se moega i se auala atoatoa mo se aura malolo mo le moe po'o le la i le vaitaele.

14
15
17

Mykonos Lounger

O Mykonos e tu'uina atu uiga fa'aonaponei i le nofoa fa'ato'a atoa ma se fa'asologa o aluga nofoa ta'avale.O le fa'avaa fa'avae e ufiufi e le tele o aluga nofoa ta'avale, fa'atasi ai ma se pupuni fa'alelei e maileia ai oe i se olaga fa'alelei bohemian.

16
18

Nofoa malolo Cinco

O le Cinco collection o se faʻataʻitaʻiga uiga ma le matagofie i faʻamatalaga uma.O le Minimalism o loʻo faʻamatalaina ai le faʻatagata o le Cinco e fetaui lelei le paleni lelei i le va o le mafanafana ma le faʻalelei faʻatasi ai ma lona tulaga faʻapitoa e lima vae faumea, ma lalaga ie i fafo.

 

19
20
23

Lamepa Massimo

O le Massimo o se moli fola ma se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e maua ai le tuʻufaʻatasiga atoatoa o le faʻatinoga ma le mamanu.O le lamepa fa'alupe foliga uamea uamea ei ai se vein maamora tulaga ese, lea e siitia ai le ki maualalo ma luxurious spontaneously.

 

21
22

E uiga ia Tailong

Foshan Tailong Furniture Co., Ltd. na faʻatūina i le 2008. O se gaosiga faʻapitoa i le gaosiga ma le faʻatau atu o meaafale faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, meaafale ie, meaafale, meaafale i fafo ma isi meaafale fafo.O meaafale fafo na gaosia e Tailong ua fa'atau atu i le silia ma le 30 atunuu.Faatasi ai ma taumafaiga a le 'au, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le kamupani oloa fou, faʻalauiloa mea fou, faʻamalosia mea fou, tausia le maualuga ma faʻaleleia auaunaga taʻitasi ma faʻatau atu, ina ia mafai e tagata faʻatau uma ona fiafia i le susulu matagofie o le taumafanafana i taimi uma naʻo. pei o le tatou anavatau “Fiafia i le taimi o le taumafanafana”.


Taimi meli: Apr-28-2022