O oloa mamanu fou a Kartell na faʻaalia i 2022 Milan, Italia!

Kartell 25

Mo Kartell, Salone del Mobile 2022 o se faʻaiʻuga ma se amataga, o se aotelega o mea ua tuanaʻi ma fatu o le lumanaʻi mamanu.O le igoa Kartell o loʻo tu mo atinaʻe, alamanuia, mamanu, faʻafouina, siosiomaga, numera o meafaitino ma tagata-faʻatatau.E ala i su'esu'ega faifaipea ma su'esu'ega, o se oloa ua mamanuina lelei o le auala sili lea e fa'alauiloa ai le fa'ailoga, e aunoa ma le mana'omia o fa'asalalauga fa'asalalauga.I le Salone del Mobile i lenei tausaga, ua maua ai e Kartell le tele o aoina fou.

* Lunam Sofa Collection *

Ole fa'aputuga ole sofa a Lunam, na fa'atulaga e Patricia Urquiela, e fa'aalia ai ie fou ma fa'auma ma ua mamanuina e toe fa'amatala ai le avanoa o le aiga e ala i le amanaia o le fale ma le ofisa atamai.Faatasi ai ma ona laina lamolemole ma afifi-faataamilo i tua, o le Lunam sofa o lona uiga e mafai ona faʻaaogaina i tulaga eseese.

Kartell 1
Kartell 4
Kartell 2
Kartell 3
Kartell 5
Kartell 6

O le aoina tulaga ese o le itu ma le laulau pito i lalo o se faʻaopoopoga matagofie ia Lunam, ma ona maualuga le tutusa o loʻo siomia ai Lunam pei o se motu.

Kartell 7
Kartell 8

* Toe Nofoa Aoina *

O le fausiaina o le Re-Chair o lona uiga o Kartell ma illy, e lua o Italia pito i luga, ua o mai faatasi e saofagā i le faʻaauauina o le paneta e ala i se faʻataʻitaʻiga gaosiga toe faʻaaogaina.Toe-Nofoa, e pei ona taʻu mai e le igoa, e faia mai mea toe faʻaaogaina ma na mamanuina e le tagata lauiloa meafale a Italia Antonio Citterio.

Kartell 26
Kartell 27
Kartell 28

* Thierry Collection *

O lenei fa'aputuga tulaga ese o laulau fa'afiafia o lo'o maua i maualuga eseese ma lanu lanu susulu, e mafai ai ona e fa'afefiloi ma fetaui saoloto.O le laulau tioata e fa'amalamalamaina ai avanoa uma e pei o se maa pupula ma foliga eseese o laulau e mafai ona fa'aoga mo faamoemoega eseese.O le laulau pito i luga e fausia ai se astomphe matagofie ma malolo e fetaui lelei mo nofoa malolo, pa ma faleaiga.

Kartell 9
Kartell 10
Kartell 11
Kartell 12
Kartell 13

* HiRay Collection *

Fa'aosofia e le manatu fa'ata'ita'i a Kartell, na fa'aliliu ai e le fa'ailoga o Ludovica ma Roberto Palomba le manatu i se fa'aputuga o meaafale fou e aumaia ai se aga fou i le olaga i fafo.O le HiRay Collection o loʻo faʻaauauina foi suʻesuʻega a Kartell i le lumanaʻi ma o lona mamanu ua toe aumaia ai mea uʻamea i luma, faʻapipiʻiina e elemene malamalama ma faʻaonaponei, lea e maua ai se mea faigofie ae faʻaaogaina.

Kartell 14
Kartell 15
Kartell 16
Kartell 18
Kartell 17
Kartell 19
Kartell 20

 

* TEA Collection *

Na mamanuina e Ferruccio Laviani se aoina o le TEA mo Kartell e faailoga ai le 20 tausaga i le maketi o oloa moli.Pe a faatusatusa i le malamalama masani, o le TEA e pei o se faatagata.O lona foliga manino, e pei o se lamepa o loʻo uu i le va o alofilima e lua, e faʻaosoina se malamalama faʻaletonu, faʻaalia ai se malamalama ma le pogisa, e pei o le lafoina o ata i luga o se puipui.O lenei fa'aputuga o lo'o fa'amalamalama manino ai e mafai fo'i ona fa'aoga mea toe fa'aaogā e gaosia ai oloa e tulaga ese le lelei ma solo.

Kartell 21
Kartell 22
Kartell 23
Kartell 24

*Katell*

I le maeʻa ai o le 70 tausaga o suʻesuʻega ma suʻesuʻega i le matagofie ma le maualuga, faʻatasi ai ma le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaʻiga ma matai mamanu, lea e aumaia ai Kartell.Faʻavaeina i le 1949 e Giulio Castelli, Kartell na manatu o le faʻamatalaga sili ona lelei o le "Made in Italy" talu mai lona amataga.I aso nei, o loʻo galulue faʻatasi le faʻailoga ma le tele o tagata mamanu ma tusiata, o a latou oloa ua avea ma faʻailoga o le Kartell brand, ma o le faʻaaogaina o mea faʻavae e aumaia ai foʻi le tele o tulaga fou i fale gaosi meafale.

Kartell 25

E uiga ia Tailong

Foshan Tailong Furniture Co., Ltd. na faʻatūina i le 2008. O se gaosiga faʻapitoa i le gaosiga ma le faʻatau atu o meaafale faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, meaafale ie, meaafale, meaafale i fafo ma isi meaafale fafo.O meaafale fafo na gaosia e Tailong ua fa'atau atu i le silia ma le 30 atunuu.Faatasi ai ma taumafaiga a le 'au, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le kamupani oloa fou, faʻalauiloa mea fou, faʻamalosia mea fou, tausia le maualuga ma faʻaleleia auaunaga taʻitasi ma faʻatau atu, ina ia mafai e tagata faʻatau uma ona fiafia i le susulu matagofie o le taumafanafana i taimi uma naʻo. pei o le tatou anavatau “Fiafia i le taimi o le taumafanafana”.


Taimi meli: Iul-19-2022