O tagata fou na taunuu mai Sepania Diabla, o le olaga i fafo e fiafia i ai le La

      O le fiafia i le olaga i fafo o se ituaiga o mea malie, e le tau fa'atasi ma avanoa e pei o patios po'o togalaau, po'o le lelei foi o le tau.Faatasi ai ma se manatu matala, ua suʻesuʻeina loloto e Sepania Diabla isi faiga faʻale-aganuʻu e fiafia ai i le olaga i fafo, faʻatulagaina mamanu faʻatasi ai ma le foafoa ma le faʻailoga avanoa, ma faʻaalia le olaga fou ma sili atu ona fetuutuunai i fafo.

TUBA

      TUBA o le nofoa i fafo na mamanuina e Samuel Wilkinson i lana uluai galulue faatasi ma Diabla Outdoor.O le nofoa pito i fafo o Diabla e foliga faigofie, ae faʻamaonia ai fofo faʻapitoa i le alumini.O le nofoa o le TUBA ua faia e faʻaaoga ai se auala fou faufale e aunoa ma le vaʻaia o le uelo, e aofia ai le 19 alumini faʻamau ma foliga curvilinear, e foliga mai e faʻafefe le tasi i le isi i se auala paleni.O lo'o fa'aalia ai le fa'alelei atoatoa ma le tutasi fa'afetai i lona mama faigofie ma malie.

Diabla 2
Diabla 3
Diabla 4

O le tumau ma le tetee o le alumini e avea ai lenei nofoa ma se mamanu muamua ma meaafale lelei i fafo, o se mea e aoga lelei i soʻo se siosiomaga i vaitau uma e fa o le tausaga.Faʻafetai i lona mamanu, TUBA faʻafefeteina tuaoi i le va o fafo ma totonu, ma o le nofoa sili lea mo se fale i luga o le matafaga ma mo se fale faʻaonapo nei ma masani.

Diabla 5
Diabla 6
Diabla 7
Diabla 8

FA'AVAE

EASY o se faasologa o meaafale i fafo na mamanuina e Rocío Gambín mo Diabla Outdoor.O le aoina o Easy e tuʻufaʻatasia le faigofie o le Scandinavian design ma le faʻamuamua o le Italia, maualuga moli lona lalelei faigofie ma laina mama.

Diabla 9
Diabla 10
Diabla 11
Diabla 12

       E mafai ona faʻaputuina nofoa faigofie, e le gata o se meaafale atoatoa i fafo, ae faʻafetai foi i lona mamanu faigofie, e mafai ona e faʻaogaina i totonu o lou potu malolo poʻo totonu foi o potu o tamaiti.O lanu tele e mafai ai ona e fatuina ni lanu malie e faʻapipiʻi i soʻo se avanoa.

Diabla 13
Diabla 15
Diabla 14
Diabla 16

PILI 

PLIER o le nofoa i fafo na faia e le OIKO DESIGN OFFICE i lana galulue faatasi lona lua ma Diabla Outdoor.O le nofoa Plier o se nofoa e iai se mamanu fou, laʻititi i le lapopoa, lea e faʻasoa uiga lelei ma nofoa palasitika monobloc masani, e pei o lona natura faʻapipiʻi.Ae ui i lea, o le Plier nofoa pito i fafo e faia i le alumini, o se mea mama mama, toe faʻaaogaina atoatoa e matua tetee atu i le tau.

Diabla 17
Diabla 18
Diabla 19

E ui o le nofoa Plier ua mamanuina e fai ma meaafale i fafo, e lelei mo le faʻaoga i totonu.Ua mamanuina e le Designer le nofoa ma laina faʻafefe e faʻafefe ai tuaoi i le va o fafo ma totonu, lea e faigofie ona tuʻufaʻatasia i totonu o patios latalata i le vaitaele poʻo potu malolo ma le siosiomaga faʻaonapo nei.

Diabla 20
Diabla 21

CACAO 

O le CACAO o se fa'asologa o meaafale i fafo, tumu i le fiafia ma le maofa i lona fa'amomoli fa'alelei.E pei lava o ia lava, o le auala sili lea e fiafia ai oe i le vai, vaitaele poʻo luga o le matafaga.

Diabla 23
Diabla 22
Diabla 24

O meaafale a le CACAO e tele ma aoga.”E mafai ona e fa'afefeteina, tu'u i le la, togi i le vaita'ele, ave i le matafaga....'.O le CACAO o meaafale i fafo e mafai ona taʻalo, malolo ae faʻamalosi, o le faʻataʻitaʻiga sili o le Diabla Outdoor spirit.

Diabla 25
Diabla 27
Diabla 26
Diabla 28

ARP 

O le ARP o se aofa'iga o meaafale i fafo na mamanuina e Borja García ma Laura Ros.O le fausaga tubular o loʻo i ai faʻamatalaga mataʻina, galuega ma le tumau.

Diabla 29
Diabla 30
Diabla 31
Diabla 32

O le ARP o loʻo faʻatusalia ai meaafale uʻamea 19thSeneturi ma fa'ata'ita'iga fausaga fausaga, fa'aosofia e laina fa'aauau i luga o le sa'o, o lo'o fa'aosoina ai manoa o kitara.O lenei fa'aputuga e aofia ai nofoa fa'atau, sofa nofoa lua ma laulau kofe lua e lua lapopo'a eseese.

Diabla 36
Diabla 35
Diabla 33
Diabla 34

Upega tafaʻilagi: http://en.diablaoutdoor.com/

Tuatusi:Músico Vert 4. 46870 Ontinyent Valencia, Sepania Telefoni:+34 96 291 13 20

Email:clientes@diablaoutdoor.com

E uiga ia Tailong

Foshan Tailong Furniture Co., Ltd. na faʻatūina i le 2008. O se gaosiga faʻapitoa i le gaosiga ma le faʻatau atu o meaafale faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, meaafale ie, meaafale, meaafale i fafo ma isi meaafale fafo.O meaafale fafo na gaosia e Tailong ua fa'atau atu i le silia ma le 30 atunuu.Faatasi ai ma taumafaiga a le 'au, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le kamupani oloa fou, faʻalauiloa mea fou, faʻamalosia mea fou, tausia le maualuga ma faʻaleleia auaunaga taʻitasi ma faʻatau atu, ina ia mafai e tagata faʻatau uma ona fiafia i le susulu matagofie o le taumafanafana i taimi uma naʻo. pei o le tatou anavatau “Fiafia i le taimi o le taumafanafana”.


Taimi meli: Mati-17-2023