Italia B&B Italia 2023 Oloa Fou——Faata'ita'i Matagofie

     O le aoina lata mai a B&B Italia o meaafale i fafo e tele aganuʻu, i le galulue faʻatasi ma matai mamanu faavaomalo, e le gata mo le toʻafilemu o le olaga i fafo o le mamanu fou, ae faʻapea foʻi le faʻamatalaina o le olaga fou i fafo.

Nooch

  Ina ua maeʻa le manuia tele o Borea, Piero Lissoni ma B&B Italia o loʻo faʻaauau pea ona tulituliloa suʻesuʻega ma le faʻaauau i le vaega i fafo, fatuina o Nooch, o se nofoa faʻaoga faʻapitoa o lona igoa e musuia e le togalaau faʻatoʻaga o Nong Nooch i Taialani. 

B&B 3
B&B 1
B&B 2
B&B 4
B&B 5

       O le vaega autu o Nooch o le fausaga tubular i alumini toe faʻaaogaina, o se mea malamalama ma malosi, toe faʻaaogaina atoa.Nooch aumaia ia i tatou le avanoa e fatuina ai tuʻufaʻatasiga e le iʻu mai le lua faʻavae modules.E mafai ona faʻatulagaina modules e pei o ni iunite tuʻufua pe faʻapipiʻi faʻatasi. e ala i so'oga fa'afeso'ota'i fa'apitoa ina ia fa'atupuina ai fa'aputuga eseese.

B&B 6
B&B 7
B&B 8
B&B 9
B&B 10
B&B 11
B&B 12
B&B 34
B&B 33

Cordoba

O le Cordoba Outdoor armchair e tu'ufa'atasia le mamanu sa'o, ergonomics, mafanafana ma le siosiomaga.O le faʻavaa o loʻo i totonu o laʻau teak faʻanatura, o le pito i tua ma le nofoa e ufiufi i se tapoleni faʻamalosia, aemaise lava mo uiga i fafo. Ina ia faʻatagaina le tausiga lelei o le fausaga, e mafai ona faigofie ona aveese ia ufiufi pe a manaʻomia.

B&B 13
B&B 14
B&B 15
B&B 16
B&B 18
B&B 17

Flair O 

     O le Flair O 'O le nofoa i fafo o loʻo faʻaalia e se faʻavaa alumini mama mama ua ufiufi atoa i lipine fesoʻotaʻi. Aemaise lava, o le pito i tua o loʻo lalagaina i luga o se lalaga faʻapitoa (tombolo), e aumaia ai le matagofie. fetaui ma le maualuga e lua o laulau Allure O' Outdoor.

B&B 20
B&B 21
B&B 22
B&B 23
B&B 24
B&B 25

Mailei O 

 O le Allure O' laulau e fa'alauiloa ai le fa'aaliga i fafo, lea e tu'uina atu o se fa'aaloaloga fa'alotoifale i le aulelei fa'amatalaina i sitaili fa'aonaponei.O le malosi faʻalelei o lona mamanu o loʻo manino le vaʻaia i foliga o le pito i luga ma le paleni i le va o le puleaina o laina saʻo ma le sinuosity o curves.O le faʻavae e faia i le sima, tuʻuina atu le laulau ma matua malosi.O le pito i luga i le sima mama ma le ofo. lamolemole lamolemole, faigofie talafeagai i so o se siosiomaga meaafale fafo.

B&B 28
B&B 26
B&B 27
B&B 29
B&B 30
B&B 31
B&B 32

E uiga ia Tailong

Foshan Tailong Furniture Co., Ltd. na faʻatūina i le 2008. O se gaosiga faʻapitoa i le gaosiga ma le faʻatau atu o meaafale faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, meaafale ie, meaafale, meaafale i fafo ma isi meaafale fafo.O meaafale fafo na gaosia e Tailong ua fa'atau atu i le silia ma le 30 atunuu.Faatasi ai ma taumafaiga a le 'au, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le kamupani oloa fou, faʻalauiloa mea fou, faʻamalosia mea fou, tausia le maualuga ma faʻaleleia auaunaga taʻitasi ma faʻatau atu, ina ia mafai e tagata faʻatau uma ona fiafia i le susulu matagofie o le taumafanafana i taimi uma naʻo. pei o le tatou anavatau “Fiafia i le taimi o le taumafanafana”.


Taimi meli: Me-19-2023