Fa'afiafiaga Kerisimasi, Aso Fanau Fiafia (Tailong)

O le alofa fua ma le alofa e feoai solo i le olioli o le Kerisimasi, vaneina Winter i se taimi mafanafana.Ina ia faʻatamaoaigaina le olaga faʻaleaganuʻu a le toʻatele o paaga, faʻamalosia fesoʻotaʻiga i totonu ma fefaʻatauaʻiga i totonu o le kamupani, ma faʻaleleia ai le soʻotaga o le kamupani ma le lagona o le tagata faigaluega i le kamupani..Oi le aso o le Kerisimasi, o loʻo fuafua faʻapitoa le kamupani e faʻatulagaina se autu o le "Christmas Carnival, Birthday Fun", faʻatagaina tagata faigaluega uma e faʻaalu le vaitau fiafia i le kamupani ma faʻaleleia lo latou lagona o le fiafia.

YO32PI6`$NHF(1V[CD_4N`I

Mo le fa'afeiloa'ia o le o'o mai o le Kerisimasi i lenei taimi, sa teuteu fa'atasi ai e le matagaluega ma le matagaluega o mamanu le kamupani, ma fa'atumulia ai le siosiomaga galue i le malosi o le Kerisimasi ma le lagona mafanafana.O le aoauli o le aso 24 o Tesema, na fa’ataunu’uina ai le ‘aiga o le aso fanau ma meaalofa o le Kirisimasi i totonu o le potu fono a le kamupani.E le gata i lea, sa saunia foi e le kamupani keke ma meaai mama mo tagata uma, aemaise o meaalofa sa saunia ma le faaeteete e paaga e tofu lava ma lona ofoofogia.

平安夜苹果

Vaega 1: Manuia lou Aso Fanau

Ose taimi fiafia ma le fiafia!E usuina faatasi e le au faigaluega a TaiLong pese o aso fanau e faamanatu ai aso fanau mai ia Oketopa ia Tesema.

Vaega 2: O le sauniga o le fesuiaiga o meaalofa o le Kerisimasi

Sa saunia e paaga uma se meaalofa matagofie o le Kerisimasi ma tuuina atu meaalofa i paaga e ala i le tusia o se vili e faasoa ai le fiafia o le tasi i le isi.

图片1

Vaega 3: Manuia le Kerisimasi

I lenei taimi, ua faʻatulagaina e le kamupani e 'ai faʻatasi tagata faigaluega i le aso 25 o Tesema, e mafai ai e paaga ona lagona se nofoaga e pei o le fale.A'o tofoina mea'ai, e mafai ona talanoa sa'o a'u uo ma inu fa'atasi.

必胜客聚餐3
必胜客聚餐1

O le Kerisimasi o se tausamiga e fefaʻasoaaʻi ai le mafanafana ma le alofa, o le faia o lenei faʻamoemoe na mafai ai e le aiga o Tailong ona faʻaalu se Kerisimasi fiafia ma anoa.Mulimuli ae le itiiti, TaiLong Furniture Co., Ltd. moomoo i tagata uma le filemu, saogalemu ma le fiafia!


Taimi meli: Tes-25-2021