2022 Italia Gervasoni's Fou taunu'u mai, Fiafia i fafo Olaga!

     Na fa'alauiloa e Gervasoni se fa'aputuga fou o meaafale i fafo: fa'anenefu tuaoi i le va o totonu ma fafo i le mamanu ma aumaia se fa'aaliga fou i le olaga i fafo 2022. 

* Hashi Collection *

O le fa'aputuga a Hashi e aofia ai se sofa fa'alelei ma se nofoa fa'aluelue.O le uiga o le Hashi o le “chopstics” i le gagana Janpanese ma e faia e tagata mamanu le aoina o Hashi i sasaʻe ma fafo mai se mea e laʻititi ma mautu. 

Gervasoni 1
Gervasoni 2
Gervasoni 3
Gervasoni 4

     

O vaega eseese o le sofa e mafai ona faʻafetaui i le tele o vaaiga ma manaʻoga, Accardi's Outdoor fabric o se ie gafataulimaina, mama ma le susu, fatuina se mamanu tuʻufaʻatasia ma faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi laupapa faʻatasi ai ma se vaeluaga le masani.

 

Gervasoni 5
Gervasoni 6
Gervasoni 7

* Guna Collection *

      O le fa'aputuga a le Guna na faia i se nofoa fa'aleaganu'u masani, se nofoa nofoa ma se laulau kofe.Na faʻamatalaina e Chiara Andreatti le aoina o Guna e ala i le faʻaogaina o laupapa natura ma le maea lalaga, faʻaogaina le lalaga lima i le fausaga laupapa i fafo, o loʻo faʻaalia i le mamanu faʻapitoa o vae, o se aluga vaivai e tuʻuina i luga o le fausaga lalaga e maua ai se nofoa faʻalelei.

 

Gervasoni 8
Gervasoni 9
Gervasoni 10
Gervasoni 11

* Jeko Collection *

O le manaia tele na faaosofia ai le aoina o meaafale fafo a Jeko na mamanuina e Paola Navone.O oloa uma o le Jeko collection o loʻo i ai uma se faʻavaa e faia i le ECO teak, o se mea faʻaaogaina mai le fale laupapa masani a Initonesia, e faʻaalia ai ona veins muamua ae o le natura e ala i le faʻapipiʻiina ma faʻalelei.O le Jeko collection e iai le faasologa o laulau 'ai ma le la lounger e eseese maualuga, ma faʻateleina le faʻamafanafanaga e ala i le faʻaopoopoina o le aluga o nofoa ma le tua.

Gervasoni 12
Gervasoni 13
Gervasoni 15
Gervasoni 14
Gervasoni 27
Gervasoni 18
Gervasoni 16
Gervasoni 17

* Brise Collection *

        O le Brise collection ua mamanuina ina ia tatou fiafia ai i le taimi malolo na aumaia e le savili o le taumafanafana.O le aoina e lua fa'avae: fa'avae fa'ato'aga ma fa'avae fa'avae e tolu-vae, fa'atasi ma se tisiketi fa'apolopolo e fau ai se laulau kofe la'ititi, ma lanu matagofie e maua ai lona si'osi'omaga manino.

Gervasoni 19
Gervasoni 22
Gervasoni 21
Gervasoni 24
Gervasoni 26

     Gervasoni na faavaeina i le 1882 ma o loʻo faʻatautaia e le tupulaga lona tolu o le aiga Gercasoni i le taimi nei.I le maeʻa ai o faigata o tausaga, e le gata i le sailiga o le matagofie, o le faʻamoemoe o faʻamatalaga ma le fatuina o le lagona o faatufugaga, ma avea ai Gervasoni ma kamupani ma le vaʻaiga lautele ma le maualuga maualuga i le pisinisi i aso nei.

Gervasoni 20
Gervasoni 25
Gervasoni 28

E uiga ia Tailong

Foshan Tailong Furniture Co., Ltd. na faʻatūina i le 2008. O se gaosiga faʻapitoa i le gaosiga ma le faʻatau atu o meaafale faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, meaafale ie, meaafale, meaafale i fafo ma isi meaafale fafo.O meaafale fafo na gaosia e Tailong ua fa'atau atu i le silia ma le 30 atunuu.Faatasi ai ma taumafaiga a le 'au, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le kamupani oloa fou, faʻalauiloa mea fou, faʻamalosia mea fou, tausia le maualuga ma faʻaleleia auaunaga taʻitasi ma faʻatau atu, ina ia mafai e tagata faʻatau uma ona fiafia i le susulu matagofie o le taumafanafana i taimi uma naʻo. pei o le tatou anavatau “Fiafia i le taimi o le taumafanafana”.


Taimi meli: Sep-22-2022