2022 Italian PLANK Oloa Fou, Faigofie ma Matagofie

O meaafale a Italia o le PLANK brand na fausia i le 1893. E masani ona tuuto atu i le mamanu o mea fou, ua fausia e le PLANK se aofaʻiga o oloa e le tumau ma faʻamaonia e ala i le vavalalata vavalalata ma le au paionia e pei o Konstantin Grcic, Naoto Fukasawa, Biagio Cisotti ma Sandra Laube.

* Nofoa Velit*

O le Velit Chair design o loʻo faʻaalia ai se fausaga uʻamea sili ona lelei e fai ai se nofoa faʻatasi ai ma le lagolago malosi.O le mamanu o Björn Dahlström na tu'ufa'atasia ergonomics ma se fa'avaa u'amea u'amea i le nofoa Velit, e faigofie ai ona fiafia i se tusi lelei ma se ipu kofe.

Laupapa 1
Laupapa 2
Laupapa 3
Laupapa 4
Laupapa 5
Laupapa 7
Laupapa 6
Laupapa 8

* Sofa Fa'afiafiaga Fanua *

Na mamanuina e Naoto Fukasawa, o le Land Recliner o se ie malosi ma umi e maua ai e le Recliner se uiga faʻalelei ma suia i se meaafale matagofie ma faʻalelei.I totonu o se potu fono poʻo se nofoaga paganoa, o se seti o Lands o se fofo sili ona lelei.

Laupapa 9
Laupapa 10
Laupapa 11
Laupapa 12
Laupapa 13
Laupapa 14

* I le itu laulau *

I luga o le laulau i autafa e faia uma i le mafaufau, ma o le faʻavae tutusa ma le laulau laulau e fesoʻotaʻi i se faʻavaa lagolago faʻapipiʻi, e fatuina ai ni aafiaga eseese o le malamalama ma le paolo.O le mama, fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i faigofie e aumaia ai fo'i se fa'aaliga tulaga ese.

Laupapa 15
Laupapa 16
Laupapa 17
Laupapa 18
Laupapa 19
Laupapa 20

* Nofoa Remo *

I le 2022, na faʻalauteleina ai e Konstantin Grcic le aoina o Remo na fausia i le 2015, faʻatasi ai ma se faʻaoga faʻapipiʻi.O le uiga tulaga ese o Remo o le nofoa fa'afefeteina e punou i tua ma tu'ufa'atasia ma le pito i tua o le nofoa e ala i se so'oga fa'aola.O le Remo o se mea lelei mo nofoaga nofomau ma ofisa-faʻatau pisinisi.

Laupapa 21
Laupapa 22
Laupapa 24
Laupapa 23
Laupapa 25

 

* Faasologa o nofoa *

Konstantin Grcic's Bench collection mo Plank e la'ititi laina.O le nofoa pito i luga o le nofoa o se faʻalava laupapa masani, ma pito o le faʻalava e faʻalautele i lalo i le fola, e fausia ai se vae nofoa faigofie.O lenei mamanu laʻititi e mafai ona faʻapipiʻiina ma faʻasalalau e aunoa ma ni meafaigaluega, faʻafetai i le nofoa ma vae o loʻo tuʻufaʻatasia e vaega natia.

Laupapa 27
Laupapa 28
Laupapa 30
Laupapa 33
Laupapa 29
Laupapa 26
Laupapa 31
Laupapa 32

E uiga ia Tailong

Foshan Tailong Furniture Co., Ltd. na faʻatūina i le 2008. O se gaosiga faʻapitoa i le gaosiga ma le faʻatau atu o meaafale faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, meaafale ie, meaafale, meaafale i fafo ma isi meaafale fafo.O meaafale fafo na gaosia e Tailong ua fa'atau atu i le silia ma le 30 atunuu.Faatasi ai ma taumafaiga a le 'au, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le kamupani oloa fou, faʻalauiloa mea fou, faʻamalosia mea fou, tausia le maualuga ma faʻaleleia auaunaga taʻitasi ma faʻatau atu, ina ia mafai e tagata faʻatau uma ona fiafia i le susulu matagofie o le taumafanafana i taimi uma naʻo. pei o le tatou anavatau “Fiafia i le taimi o le taumafanafana”.


Taimi meli: Sep-16-2022